Makaleler

Neden Ekspertiz Yaptırılmalıdır?

Neden Ekspertiz Yaptırılmalıdır?

Almak istediğiniz araçta hatalar dışarıda onarılmış olabilir bu nedenle araçta herhangi bir kaza kaydı bulunmayabilir. Bu nedenle samsun ve çevresnde alacağınız aracı oto ekspertiz işlemine dahil etmeniz ve ekspertiz raporunu detaylı bir şekilde incelemek gerekmektedir.

Samsun bölgesinde ikinci el araç alım satımında, araç kilometresini düşüren satıcılardan, değişeni, boyayı saklayan satıcılara kadar birçok kötü niyetle ticaret yapmaya çalışan insanla karşılaşabilirsiniz. Satın almayı düşündüğünüz aracın kilometre tespitini tam olarak yapmak şu anki teknolojiyle pek mümkün olmasa da geçmiş bakım ya da muayene kayıtları size aracın kilometresiyle ilgili fikir verebilmektedir. Özellikle Samsun Pilot Garage Oto Ekspertiz’de, alanında uzman personeller ve son teknoloji cihazlarla yapılan ölçümler sonucunda aracı daha detaylı inceleyerek size aracın kilometresiyle ilgili önemli tespitler yapabilir.

Samsun ve çevrsinde ikinci el otomobil sektöründe birçok problemle karşılaşabilirsiniz burada önemli olan nokta kaliteli ve tarafsız oto ekspertiz hizmeti alabileceğiniz firmayı tespit etmek. Samsun Pilot Garage Oto Ekspertiz, bu bağlamda ekspertiz sektöründe kaliteli, tarafsız ve güvenilir hizmetiyle her zaman müşterilerinin hizmetinde bulunuyor.

İkinci el otomobil sektörünün genişlediği Türkiye’de kullanılmış araç alırken sadece kaporta görünüşüne ve motora bakmanın yeterli olmadığını unutmamalıdır.

İkinci el otomobil alıcıları genelde beğendikleri aracı sanayiye, tanıdığı bir ustaya ya da kendince bu işten anlayan bir dostuna göstermekle yetinebiliyor. Fakat bu şekilde araçta bulunan birçok ayrıntı ve sorun gözden kaçırılmaktadır. Sonradan ortaya çıkacak bir hasar müşterinin zarara uğramana neden olacağı için bu tür adımlar atılmamalıdır. İkinci el otomobil alırken aracın komple teste sokulması gerektiğini ve aracın bölümlerinde yer alan yıpranma durumuna göre belirli bir fiyat aralığının tespit edilmesi gerekmektedir.

Samsun Pilot Garage Oto Ekspertiz olarak biz, Samsun ve çevresinde araç alırken öncelikle tramer, pert ve kaza kaydı olup olmadığının kontrol edilmesini ve daha sonra teknik oto testinin gerçekleştirilmesini tavsiye ediyoruz. Birçok araçta kaza ve hasar kaydı olmamasına rağmen araçların ağır hasara sahip olabileceğinin unutulmaması gerekmektedir.

Tanıtım Videosu

Müşteri Yorumları

  • Samsunda oto ekspertiz denilince düşünmeden tavsiye debileceğim profesyonel hizmet veren bir firma. Sedat Gözbüyük
  • Daha önce ikinci el araç alıp satarken hangi ustaya götürelim kim bu işten daha iyi anlar diye hep düşünürdk ve güvenilir bir sonuç alacağımızdanda pek emin olamazdık. Artık araba alacağım zaman geleceğim adres belli. Mustafa Yıldırım
  • Araba alıp satımı yapan biri olarak alırkende satarkende içimiz rahat. Samsun Oto Ekspertizin testleri kesinlikle güvenilir Celil Korkmaz
  • Bir arkadaşımın tavsiysi ile geldim ve artık ben arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Samsunda Computest ve detaylı oto ekspertizinde kesinlikle en iyisi Ferit Ceylan

Tanıtım Videosu

scroll up